home > service

Bij Formido Surhuisterveen willen we meer zijn dan een 'bouwmarkt'. Voor ons houdt uw klusverhaal niet op bij de uitgang; wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn met onze expertise en denken graag met uw klusplannen mee. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid aan een project begint.


De Formido Klushulp

Of u nu van plan bent zonwering aan te schaffen, een andere laminaatvloer of nieuwe deuren in uw huis wilt, wij komen bij u thuis de boel opmeten, inmeten en geven gratis advies! Mocht u besluiten om de producten bij ons aan te schaffen, dan verzorgen wij de montage ook in vele gevallen gratis*! Dat houdt in dat het ophangen, afhangen, monteren en plaatsen van de bij onze gekochte spullen vaak bij de prijs in zit! (*niet geldig i.c.m. andere acties). Bij grotere klussen hanteren wij een montage tarief van slechts 25 euro per uur inclusief BTW en zonder voorrijkosten!


Maatkastservice

Wanneer u een maatwerkkast van het merk Storemax bij de Formido Surhuisterveen koopt komen wij deze gratis* bij u thuis inmeten, bezorgen en plaatsen. Voor iedere ruimte een mooie en passende oplossing. Een greep uit de vele mogelijkheden: Volledig op maat gemaakt tot een hoogte van 279 cm. Met de sterke aluminium omlijsting kunt u ook meervlak deuren samenstellen door bijvoorbeeld hout en glas te combineren. Ook sfeervolle landelijke deuren, van romantisch klassiek tot stijlvol modern. Het interieur is volledig in te delen naar uw eigen opbergbehoeften. Levertijd circa 15 werkdagen en u heeft 10 jaar garantie. (*niet geldig i.c.m. andere acties).


Gratis Montage Raamdecoratie

Ook komen wij gratis* bij u thuis uw gordijnen, vitrages en/of luxaflex inmeten, bezorgen en monteren. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat alles voor een gering tarief voor u op maat wordt gemaakt om dit vervolgens gratis bij u thuis te monteren. (*niet geldig i.c.m. andere acties).Opberkasten:

Voor opbergkasten bent u bij Formido Surhuisterveen ook op het juiste adres. Op onze afdeling hebben diverse soorten opbergkasten staan enkele voorbeelden hiervan zijn draaideurkasten, zweefdeurkasten en vouwdeurkasten. Ook deze opbergkasten komen wij gratis bij u thuis bezorgen en monteren (niet geldig i.c.m. andere acties).


Niet Goed? Geld Terug!

Niet tevreden met uw aankoop? Breng het artikel dan binnen 30 dagen terug in de originele onbeschadigde verpakking en met de kassabon. U kunt het artikel dan ruilen of uw geld terug ontvangen.


Betaalgemak

In alle Formido bouwmarkten kunt u eenvoudig met uw PIN, VISA of MasterCard betalen.


Folderverspreiding

Wij streven ernaar dat u de Formido folder op tijd in uw brievenbus valt. Het kan voorkomen dat u de Formido folder niet ontvangt of dat u klachten heeft over de bezorging van folder, bel dan met de Alfa Groep Servicelijn 055-5789714.


Op maat gezaagd

Alle bij Formido gekochte houtartikelen (m.u.v. tuinhout) en plaatmateriaal zagen wij gratis 'transportgereed'. Extra zaagwensen realiseren wij tegen een geringe vergoeding.