home > service

Formido Surhuisterveen hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar gebruikers van deze website.


Verwerken van persoonlijke gegevens

U kunt onze website bezoeken zonder dat u ons meedeelt wie u bent en zonder dat u persoonlijke informatie hoeft vrij te geven. Echter, indien u gebruik wenst te maken van onze acties, producten en/of diensten is het nodig dat wij gegevens verwerken zoals uw naam, e-mail adres en/of eventueel andere noodzakelijke gegevens.


Voor welke doeleinden verwerkt Formido Surhuisterveen uw gegevens?

Formido Surhuisterveen streeft er naar om haar dienstverlening zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van haar klanten. De door u verstrekte gegevens, zoals onder andere uw naam, e-mailadres worden door ons verwerkt zodat Formido Surhuisterveen in staat is om u op maat te informeren over de beschikbare diensten, producten en nieuws.


Uw gegevens

Formido Surhuisterveen besteedt grote zorg aan de kwaliteit van haar klantenbestand. U kunt uw persoonsgegevens uit de database van formidosurhuisterveen.nl laten verwijderen door een e-mail te sturen naar info@formidosurhuisterveen.nl


Bescherming van gegevens

Sterc Concept doet er alles aan om uw persoonsgegevens optimaal te beveiligen tegen onrechtmatig gebruik. Alleen geautoriseerd personeel heeft toegang tot uw gegevens. De opslag en doorgifte van uw gegevens via het Internet zijn beveiligd via de huidige gebruikelijke technieken.


Links

formidosurhuisterveen.nl bevat links naar andere websites en/of bronnen. U dient zich ervan bewust te zijn dat Formido Surhuisterveen niet verantwoordelijk zijn voor het privacybeleid van deze andere sites en bronnen. Wij raden u ten sterkste aan de betreffende privacybepalingen van andere sites en/of bronnen altijd goed te lezen voordat u uw persoonsgegevens verstrekt.


Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Contact gegevens
Formido Surhuisterveen
Vierhuisterweg 7/9
9231AR Surhuisterveen


(0512) 36 24 95
info@formidosurhuisterveen.nl
www.formidosurhuisterveen.nl