De Formido Klushulp


Formido Surhuisterveen biedt u een uitgebreide klushulp aan! Of u nu van plan bent zonwering aan te schaffen, een andere laminaatvloer of nieuwe deuren in uw huis wilt, wij komen bij u thuis de boel opmeten, inmeten en geven gratis advies! Mocht u besluiten om de producten bij ons aan te schaffen, dan verzorgen wij de montage ook in vele gevallen gratis*! Dat houdt in dat het ophangen, afhangen, monteren en plaatsen van de bij onze gekochte spullen vaak bij de prijs in zit! (*niet geldig i.c.m. andere acties). Bij grotere klussen hanteren wij een montage tarief van slechts 29,50 euro per uur inclusief BTW en zonder voorrijkosten!


Onze klushulp voert allerhande klussen uit, maar hieronder staan enkele voorbeelden. Staat uw klus er niet bij, vraag gerust in de winkel naar de mogelijkheden!


Raamdecoratie en horren laten plaatsen


Vindt u het monteren van bijvoorbeeld rolgordijnen of een roede met stoffen gordijnen moeilijk? Of wilt u het gemak hebben van het op de juiste manier laten ophangen van maatwerk raamdecoratie? Schakel de Formido KlusHulp in voor deze klus.


Zo werkt het:


Maak een keuze uit onze uitgebreide collectie met keuze uit meer dan 500 kleuren en dessins, in lichtdoorlatende of verduisterende stof, in iedere gewenste maat verkrijgbaar, voor elk raam een oplossing.

Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit:

* gordijnen
* vouwgordijnen
* rolgordijnen
* roljaloezieën
* plisségordijnen
* paneelgordijnen
* horizontale jaloezieën in hout en aluminium
* rolhorren
* plisséhorren
* hordeuren

We raden u aan om uw maatwerk raamdecoratie door de Formido KlusHulp in te laten meten. Het inmeten van maatwerk raamdecoratie luistert zeer nauw, daarnaast moet er goed rekening worden gehouden met de plaats van montage; in de dag of op de dag, op het kozijn of op het plafond, etc. Daarnaast krijgt u met de juiste maten ook het mooiste resultaat.


Prijs:


De kosten voor het plaatsen van raamdecoratie en horren zijn gratis mits u geen gebruik maakt van andere acties of aanbiedingen. Voor het eventueel opmaat maken van zonwering rekenen wij wel een gering tarief. Voor een gedegen advies en prijsopgave bent u van harte welkom in onze bouwmarkt of neem contact met ons op.


Buitenzonwering laten plaatsen


Het zelf monteren van buitenzonwering is best een klus. U kunt dit ook laten doen door de Formido Klushulp!


Zo werkt het:


Maak een keuze uit de types zonwering in de bouwmarkt. Er is keuze genoeg uit diverse soorten, maten en kleuren! Natuurlijk heeft u ook de keuze tussen hand- of elektrische bediening.
Afhankelijk van het type zonwering en de plaats waar gemonteerd moet worden, kan het verstandig zijn om gebruik te maken van onze inmeetservice. Vraag dit voor alle zekerheid na bij de medewerkers in de bouwmarkt.
Bij grotere schermen kan een tweede persoon nodig zijn om te helpen plaatsen, maar misschien kunt u zelf wel een handje meehelpen. Ook als de zonwering op een verdieping moet worden geplaatst kan het zijn dat extra mankracht of materieel nodig is. In elk geval zorgt de klushulp ervoor dat het scherm netjes komt te hangen en (bij elektrische bediening) de bedrading naar binnen wordt doorgevoerd.
Uiteraard kan Formido de buitenzonwering bij u thuis bezorgen, maar ook het demonteren en afvoeren van uw oude scherm kunnen wij voor u regelen. Vraag in de bouwmarkt naar de mogelijkheden!


Prijs:


De kosten voor het plaatsen van buitenzonwering zijn afhankelijk van de wensen en omstandigheden. Voor een gedegen advies en prijsopgave bent u van harte welkom in onze bouwmarkt.


Laminaat legservice


U kunt zelf kiezen hoe u wilt afrekenen: of u kiest voor €10,- per vierkante meter, of u kiest voor €29,50 per gewerkt uur. Bij een grote vierkante of rechthoekige ruimte is het goedkoper om voor een uurtarief te kiezen, zijn er veel hoekjes en uitsparingen nodig, is het voor u voordeliger om een prijs per vierkante meter te betalen!


Zo werkt het:


Bereken het aantal vierkante meters, of neem een plattegrond mee naar de winkel.
Kies uw laminaat, het type ondervloer en de plinten, online of in de winkel. Vooral voor wat betreft de ondervloer raden we aan om advies te vragen aan de medewerkers in de winkel. De medewerker kan u ook helpen om op basis van het aantal vierkante meters het aantal benodigde pakken laminaat te berekenen, rekening houdend met snij afval.
Uiteraard kan Formido het laminaat voor je bezorgen.
Maak een afspraak in de bouwmarkt om uw laminaat vloer te laten leggen. Op de afgesproken dag komt de Formido Klushulp en zorgt ervoor dat u een prachtige vloer krijgt!


Maatwerkkasten plaatsen


De Formido KlusHulp zorgt er voor dat uw nieuwe kast thuis wordt ingemeten, bezorgd en geplaatst.


Zo werkt het:


Bekijk het assortiment maatwerkkasten online of kom naar de bouwmarkt. De medewerker in de bouwmarkt adviseert u graag en zorgt ervoor dat u niets vergeet. Op basis van alle informatie stelt de medewerker een vrijblijvende offerte samen.
Het inmeten van een maatwerk kast moet zorgvuldig gebeuren om problemen bij het plaatsen te voorkomen. Wij adviseren om dat te laten doen door onze Formido KlusHulp. Onze inmeetservice controleert de maten, maar bijvoorbeeld ook of er ramen of koven in de weg zitten en van welk materiaal de wanden, plafonds en vloeren zijn in verband met bevestiging van de kast.
Uiteraard kan Formido de kast voor u thuis bezorgen.
Als u ervoor heeft gekozen om de maatwerkkast te laten plaatsen door de Formido Klushulp dan kunt u hiervoor al een afspraak maken bij het plaatsen van de order. Wij plaatsen niet alleen de kast, maar ook het interieur en bijvoorbeeld verlichting, hierdoor wordt u volledig ontzorgd en kunt u meteen beginnen met inruimen van uw nieuwe maatwerkkast!


Prijs:


Het inmeten, bezorgen en plaatsen van kasten is gratis als u geen gebruik maakt van andere aanbiedingen of acties!


Badmeubelen of douchecabines plaatsen


Wilt u een nieuw badmeubel of douchecabine maar ziet u op tegen het plaatsen? Geen probleem! Maak gebruik van de Formido KlusHulp en laat het plaatsen over aan Formido.


Zo werk het:


Kies en koop uw badmeubel of douchecabine in de bouwmarkt of bekijk online alvast het assortiment. Wanneer u uw producten hebt opgehaald of hebt laten bezorgen maakt u een afspraak voor het plaatsen. Natuurlijk kunt u de afspraak voor de montage ook al bij uw bestelling maken in onze vestiging.
Om een juiste inschatting te kunnen maken van de benodigde materialen voor plaatsing is het belangrijk om een inventarisatie te doen. De medewerker in de winkel zal u daarom een aantal vragen stellen over de badkamer. Als vooraf alles juist is geïnventariseerd kan de Formido Klushulp er voor zorgen dat u snel kunt genieten van uw nieuwe badmeubel of douchecabine.


Prijs:


De kosten voor het plaatsen zijn afhankelijk van de wensen en omstandigheden. Voor een gedegen advies en prijsopgave bent u van harte welkom in de bouwmarkt.


Andere klussen


Onze klushulp voert allerhande klussen uit en op deze pagina staan enkele voorbeelden. Staat uw klus er niet bij, vraag gerust in de winkel naar de mogelijkheden!