home > klantenpas


Met onze nieuwe kluspas profiteer je van veel voordeel in onze vestigingen en de webshop. Als kluspashouder heb je een streepje voor. Zo ontvang je regelmatig voordeel, zoals speciale koopavonden, maar ook speciale aanbiedingen van producten waarop je extra korting krijgt tegen inlevering van spaarpunten. Daarnaast ontvang je bij elke bestede euro een spaarpunt. Na het sparen van 250 punten ontvang je € 2,50 korting op je volgende aankoop. Bij sommige artikelen ontvang je zelfs extra spaarpunten, zodat je nog sneller kan sparen! Deze artikelen zijn in onze folder en webshop te herkennen aan het spaarlogo wat er bij staat.


Activeren Kluspas?

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk beginnen met sparen. De pas kan direct gebruikt worden om punten te sparen. Om punten in te wisselen moet je de pas wel even activeren. Dat gaat heel gemakkelijk via formido.nl/kluspas. Vul daar de gevraagde gegevens in. Ook kun je via de antwoordstrook die bij de kluspasbrief zit bijgevoegd gebruiken om de kluspas te activeren. Wanneer deze strook opgestuurd is zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk volledig gebruik kan maken van de kluspasvoordelen.Saldo

Natuurlijk wil je tussendoor ook weten hoeveel punten er al gespaard zijn. Dit wordt op de kassabon vermeld, maar is met je Formido account ook heel makkelijk online te bekijken op formido.nl/kluspas.

Wil je alle voordelen nog eens bekijken? Deze staan samen met de algemene voorwaarden op formido.nl/kluspas.

Wij wens je heel veel spaarplezier met de Formido kluspas!