home > acties > bouwdepot

Als u uw huis flink gaat verbouwen, kan dat aardig in de papieren lopen. Een bouwdepot is dan reuze handig. Hiermee beschikt u over de nodige financiele armslag. Als extra service naar u toe hebben wij een speciale bouwdepot-regeling. Dit is iets dat u bij geen enkele andere bouwmarkt tegenkomt. Voortaan hoeft u geen grote bedragen meer voor te schieten, niet met grote sommen geld over straat en geen kassabonnen meer in te sturen naar uw depotverstrekker. Wij voeren uw administratie en u kunt zich bezig houden met de bouwwerkzaamheden.

U kunt ook grote bestellingen doorgeven. De bestelde goederen blijven in ons magazijn tot u ze ophaalt. Als vaste klant kunt u daarbij zware en grote goederen op het door ú gewenste moment laten bezorgen. Zo bent u ervan verzekerd dat u op tijd aan de slag kunt en uw planning kunt halen!

Bovenal krijgt u direct 10% kassakorting op al uw aankopen, met uitzondering van actie-artikelen. Verbouwen is immers al duur genoeg. Zo bent u verzekerd van de beste materialen tegen de scherpste prijzen!De voordelen op een rij:

• Het gemak van kopen op rekening
• Wij voeren uw administratie in deze drukke tijden van verbouwen
• Gratis bezorging van grote of zware goederen op het door ú gewenste moment
• Van alle artikelen op onze verhuurafdeling kunt u de eerste dag gratis gebruik maken
• 10% directe kassakorting over alles wat u bij ons besteedt , m.u.v. actie-artikelen
• 25% korting op alle stenen werkbladen.


Hoe werkt het?

Na het invullen van de gevraagde gegevens, maken wij een pasje met streepjescode aan. Bij aankoop van artikelen, dient dit pasje bij de kassa te worden getoond. De kassa medewerkser scant het pasje, zodat de artikelen op uw naam komen te staan en de 10% kassakorting automatisch wordt verrekend. Er wordt een bon in 3-voud uitgeprint, die u ondertekent. U krijgt het 1e exemplaar van deze bon en de kassabon uitgereikt.
Het 2e exemplaar volgt samen met de verzamelfactuur (facturen worden wekelijks verstuurd), het 3e exemplaar is voor onze administratie. De verzamelfactuur ondertekent u voor akkoord en stuurt u naar uw financiële instelling. De financiële instelling stort het factuurbedrag binnen 3 à 4 dagen op onze rekening.

Let op: Het bouwdepot geldt voor een periode van 6 maanden. U kunt dit altijd verlengen.


Wat vragen wij van u?

• Bewijs van inschrijving bouwdepotrekening
• Kopie legitimatiebewijs
• Kopie van een bankpas van een lopende rekening