Formido Surhuisterveen is al enige tijd aangesloten bij de stichting Gered Gereedschap. Dit houdt in dat als u nieuw gereedschap nodig heeft, u het oude bij ons in een inzamelbak kunt doen. Dit oude gereedschap wordt dan door gered gereedschap opgeknapt en naar projecten in de derde wereld gestuurd. Dit doen wij omdat wij graag ons steentje bijdragen aan de zelfredzaamheid van deze landen. Op deze manier krijgt uw oude gereedschap een tweede kans en helpt u de derde wereld ook.

Stichting Gered Gereedschap is een landelijke vrijwilligersorganisatie die gereedschap inzamelt, opknapt en op aanvraag verstuurt naar ontwikkelingsprojecten. Op veel plaatsen in de wereld is het...


Als u uw huis flink gaat verbouwen, kan dat aardig in de papieren lopen. Een bouwdepot is dan reuze handig. Hiermee beschikt u over de nodige financiele armslag. Als extra service naar u toe hebben wij een speciale bouwdepot-regeling.

Dit is iets dat u bij geen enkele andere bouwmarkt tegenkomt. Voortaan hoeft u geen grote bedragen meer voor te schieten, niet met grote sommen geld over straat en geen kassabonnen meer in te sturen naar uw depotverstrekker. Wij voeren uw administratie en...Leuk hè, af en toe korting bij Formido! Maar wist u ook, dat u het hele jaar door korting kunt krijgen bij uw Formido? Voor u als vaste klant doen we namelijk graag iets extra! Maak daarom gebruik van dit unieke aanbod en vraag meteen uw 'Vaste Klantenpas' aan!
Bij Formido Surhuisterveen kunt u terecht voor diverse keukens en onderdelen. In onze showroom hebben wij diverse soorten en maten keukens staan, om een indruk van ons aanbod te krijgen. Dit is natuurlijk nog maar het topje van de ijsberg. Samen met een van onze gespecialiseerde medewerkers, kunt u bij ons de keuken van uw dromen ontwerpen. Of u nu van modern of klassiek houdt, van felle of donkere kleuren, elke keuken is aan uw wens aan te passen.